I know you missed me..

Halloj bitches! Förstår verkligen inte hur folk kan uppdatera så mycket som ni gör! Har ni inget liv eller whats up? ;) Närrå, jag har äntligen fått över lite bilder till datorn! Jävla cpmobil som inte fungerar som den ska! Det bästa med den är att när man stoppar den i laddaren så töms den på ström ist för att fyllas.. isnt that someting huh?
I Måndags va jag som sagt på WWBs studentskiva! Jag, Sammy, Jessica och Ponny började kröket på Soft, där vi skrattade åt gamla minnen och massa roliga saker som Ponny gjort ;). Sen drog jag, Jessica och Ponny vidare till skivan! Lite senare kom även Sammyälsk! Astrevligt att träffa Lina och Jossan igen! Vi ses ju tyvärr inte så ofta nu förtiden :(

Tisdag-Lördag
Jag och Sammy bestämde oss helt plötsligt för att åka till Gnesta! Lite lagom spontant sådär :P Så jag packade väskan, sa nej till jobbet och tog en liten minisemester! Det va verkligen nånting som jag behövde känner jag! Det va ett bra tag sen jag var utan för stockholm! Så vi sa hejdå till storstaden och hej till åkrar, kossor och dass(?). 
Stoffes landställe låg ca 20 min från Gnesta centrum :) (Bakom Sammy, inte där han pekar ;)

Första dagen gjorde Stoffe världens godaste hamburgare till oss och vi spelade massa olika spel och drack lite bira :) Andra dagen... no idea, dagarna har flytit ihop :) Men jag bjuder på lite bilder iaf..
Stoffes stuga låg nära en skön fotbollsplan där grabbarna spelade fotboll! Vinnaren fick bestämma vad förloraren skulle äta till middag! Och inte nog med det va förloraren tvungen att betala den också ;)

En dag köpte vi korv och gick ut i skogen ca 20 min till en supermysig sjö och grillade! Sebbe och Stoffe på bilden :)



Sen skulle alla ut på ön (?)

Vi körde även lite golf i smyg ;)

Och grabbarna lirade gura!

Synd att det inte finns någon bild från kvällen då Sammy tvingades äta upp en snigel och spelandet va på fullaste allvar ;) RESTEN AV BILDERNA FINNS PÅ FB! Pallar inte lägga upp nåt mer idag :P


Helgen

Förlåt mig, trogna läsare som klickar sig in här varje dag, och besviket stänger ner rutan igen.. I know jag har inte uppdaterat så jäkla bra ;) Smisk på mig! Har varit med min baby hela helgen och då har jag inte lust med nåt annat än att bara ägna mig åt honom :)

FREDAGS:
Jag och Baby styrde upp en grillkväll på ett hemligt ställe! Grillplatsen ligger precis vid en mysig sjö och det är väldigt lätt att ta sig dit! Jag mötte upp Sammy och Stoffe direkt efter jobbet och vi drog och köpte mat och saker till grillen! Sen drog vi till sjön och partade, grillade, spelade kubb och (vissa knäppisar) badade!
Tack för en underbar kväll Sammy, Stoffe, Jessica, Nellie, Linda, Madde, Iman, Emma, Tobbe och Johanna (resten kan jag inte namnen på)!
Söta Jessica och Nellie spelar kort i väntan på att grabbarna ska komma tillbaka med bestick!

En Nellie och en Zebra!

<3


Haha fiiin!

Skitsöta Jessica :D

<3

Sammy bränner näshår

Emma, Iman, Stoffe (surisar ;))

Tobbe kom också :D

Sammy fick igång världens bästa brasa! High five



LÖRDAGS:
Tog det lugnt hemma hos mig!  På kvällen kom Linda och Elin hit en sväng <3 Sen drog Sammy och jag till Fam P och lirade kort! Ytterst trevligt!

SÖNDAGS:
Låg och lyssnade och mös till åskvädret under täcket hela dagen. Sedan blev det ost och kex och hyrd film! Horsmen.. fett b.

MÅNDAGS:
Jobbat på nytt ställe idag! Skolan som jag jobbade på i höstas! Åh vad alla saknat mig ;) Fick massor med kramar! Kändes skönt att vara tillbaka igen! Efter jobbet blev det bira i Humlegården med söto.

IMORGON:
Skiiiiva med tidsmaskintema!


Zebra i köket, Del 2

PANNKAKOR
Varför ser det så lätt ut när mamma gör det? :P


Dagens citat

ASTA- "Alla vill bli gamla, men ingen vill vara gammal"


Jag och Linda, 10 bast!

Yohalluu bloggah!

IGÅR
Efter jobbet drog jag och Sampan och tog en after work bira på Snaps! Ett nytt favoritställe för min del.. fast jag gillar alla uteserveringar ifs! Efter det så drog vi till Forsbergs slututställning i Zinkensdam! Där bjöds det på gratis öl, vin och korv! Supermysigt va det! Sen drog vi vidare och mötte upp Linda på Soft där vi delade på en pizza och fortsatte dricka bira! Sen bar det hemmåt! Kanske lite för sent.. närå (a)

IDAG
Så idag vaknade jag upp, lite halvseg sådär, hemma hos Linda och drog iväg till jobbet! Dagen börjar väl inte sådär superbra.. jag träffar en kollega på bussen och blir nästan utkastade av en jäkla idiotanledning :D
När jag kommer hem från jobbet bestämmer sig jag, linda och Jessica för att ta en kvällspromenad! Men ist förvandlades jag och Linda till två 10åringar som bestämde oss för att gå på upptäcktsfärd och leka indianer i skogen! :D
Vi började med en tipspromenad! (Jävligt svår..) :S

Sen sprang vi hinderbana och klättrade

Sen bestämde vi oss för att bygga en trädkoja och börja indianleken! Visst gjorde vi en snygg koja? ;)


IMORGON
Grillkväll vid hemlig sjö!! Be there or be fyrkant bitches! (Ni vet vilka ni är)




Hiss/Diss


SOMMAREN!
- Visste ni att det nu är meterologisk sommar? Medeltemperaturen har varit över 10 grader 5 dagar i sträck! Då räknas det som sommar! Oooh yeah! Om jag blir stadsminister ska jag bestämma att det ska va sommar året runt, vote for me! (y)

NÄVES TANGENTBORD
-
Fan va tråkig humor jag har :D



VÄDERLEKSRAPPORTER
-
Hur f*n ska man kunna planera nåt när ni inte kan göra ordentliga diagnoser? Jävla meterologj*vlar (a).
Dessa 2 rapporter från olika sidor är från samma dag, men visar helt olika!




Tisdag

Helluu! Kom precis hem efter en lååång arbetsdag! Sjukt trött och jävligt hungrig! Mama feed me! NOOOW!
Måste ta en powernap så är jag på fötter igen! Ska nog ta en kvällspromenad lite senare! Join me?


Eeey yo bloggah!

Vilken toppendag! Kunde inte varit bättre, jag mår så jäkla bra i det här vädret asså! Dock känner jag mig ganska utmattad efter en heldag ute i solen :P Men det kan jag lätt vänja mig vid! Efter att jag solat en stund hemma på altanen så drog jag och mötte upp baby vid Humlegården. Jag hade med mig min nya strandvästa packad med bira, frukt och saft (y) Såklart skulle jag ju glömma nånting också och i det här fallet blev det filten som låg kvar i rummet. Men det gjorde inget! Nästa gång ska jag ta med grillad kyckling, potatissallad, vattenmelon och glass också har jag planerat :) Så jäkla mysigt och bara ligga i solen och steeeeka och mysa! HISS HISS TUMMEN UPP!

Väntar på bussen, klädd i zebra (såklart):

Bara ben och favoritskorna!! (plus lite sår efter min snabbrakning -.-)

Framme i Humlegården! Bara jag som tycker bilden blev rätt vacker?

Baby pillar (?)

Ett kärlekspar:

The new bag! 200kr på Åhléns! SO ZEBRASTYLE!!

Även Sammyboy kan få till dem där fjortisläpparna, what a duckface ;) :

Seeen precis när jag kommit hem och satt mig i soffan så ville Jessica leka med mig ;) Men det va asmys. Skönt att vara ute och gå på kvällen när det är varmt! Vi satt på en kulle och snackade massa blaj, me like!!
Snipp snapp snut så va dagen slut! Heeerrrååååå!


Sola!

Undra hur länge man kan ligga innan man bränner sig? Har legat i ca 40 min nu..



Dagens outfit 1


Faaaen vilken härlig dag! Är det sommar eller? Ska snart lägga mig och sola! Det blir nog dagens huvudaktivitet!

Har ny bikini också! Snygg va?


Kort om helgen

Dålig uppdatering I know.. men jag har iaf haft världens mysigaste helg. Haft pojkvännen hos mig hela helgen.
Vi har grillat, druckit bira i solen, spelat spel, varit på fotbollsmatch, lite privata saker mm ;). Och som avsluting på denna helg drog jag och Jessica till stan och rökte vattenpipa på en uteservering (y) ! <3
Jag älskar den här årstiden! Supermegaskönt att det är varmt ute och man kan sitta ute på kvällarna! Det enda negativa med våren är alla dessa äckliga djur som kommer fram.. Att sova med öppet fönster kan leda till hemska upplevelser ;) Vaknade i torsdags av ett jäkla surr inne i rummet! Då va det en humla som hälsat på.. Euw. Tur att jag hade älsklingen här som kunde hjälpa mig!!


Jag tror att Gud jävlas med mig..

Ena dagen är allt piss och jag börjar undra om vi faktiskt lever i helvetet(?)
Nästa dag är allt toppen och jag kan inte tänka mig något annat än att bara vara glad! Lite mer balans tack.. ;)
Jag har haft en väldigt mysig vecka, suttit på uteservering i solen och tagit en öl, grillat, softat i Humlegården, varit med vänner, familj och pojkvän. Underbart!
En glad Zebra säger godnatt <3


Pajen pajade

Zebra i köket:
Att laga mat är väl inte riktigt min grej.. Spenat och fårostpaj (fryst):

Pajen efter tillagning:

Någon som vågar släppa in mig i sitt kök?


Kvällsinlägg..

..Man vet ju hur dom brukar bli! Man skriver saker som egentligen inte borde skrivas eftersom man inte vet vilka som läser bloggen.. plus att man tänker så jäkla mycket på kvällen så man skriver saker folk inte borde veta överhuvudtaget. Allt jag säger och skriver brukar ändå missförstås och dumförklaras, så jag slutar nog inlägget här! Hehe Puss&Godnatt
 


Beach 2010, nu ska jag fan klara det! ;)





No more donken! No more pizza! No more chokladbollar!
Hur ska detta gå.. Ska ge mig själv en fetbelöning i höst! (om jag klarar det)


Suck..

Jag visste att allt var för bra för att vara sant. Åter på noll igen, idiotfarsa!
Inte nog med det så är jag fucking fast här för jag har varken pengar eller busskort!!
DAMP!


Förbjudet att skratta åt..

Men jag kunde verkligen inte låta bli! TobbeG kommer iaf skratta ;)




Tips förvaring av smycken

Jag har förfärligt mycket smycken som jag inte vetat vad jag ska göra av dem! Dem ligger lite överallt, hulleombuller, trassligt och bökigt! Men sen kom morsan med en lösning! Har köpt 4 st fiskelådor där jag nu sorterat upp en del! Den delen som jag använder mest :)
UEK:

TADDAAAA:


Nytt i garderoben

Linne i zebra ofc!! 129:- på H&M!
(Varning för fjortisbild)


Im ready to go!

I know you like my deadly serious pictures so here we go:





Kukdräkt

God morgon fina läsare! Då har man vaknat upp till ännu en solig dag! Härligt härligt!!
Så vad händer idag då? Själv ska jag städa och fixa lite innan jag drar till stan och ska möta upp Carro för att kolla lite på Butriks! Vi ska ju på skiva idag, så vi får se om vi hittar nån kukdräkt(!!!!!) eftersom den leder tävlingen under just nu(fuck you Jessica) ;).
Oh I'm so sexy at this picture... ;)


Superhjälte/skurk- skiva i morgon!

Vad ska man ha på sig?
Hittade en gamal bild på mig (år 2007) som
1. Spindelmannen:


2. Ett annat förslag Catwoman:

3. Eller varför inte:


FLEST RÖSTER VINNER!
(ingen kommer rösta så jag är ändå safe, he he he)

Min nya hårfärg

Innan

Efter



Dagens

Dagens låt: Adagio for strings - Tiesto (SKÖN!!)
Dagens Humör: Faktiskt glad, lite trött bara
Dagens hjälte: fantastiska ipren
Dagens fail: Hostat så mycket så jag spytt upp frukosten jag precis ätit (Euw)
Dagens förhoppning: Bli frisk!
Dagens aktivitet: ---


"Kom o ta mig långt härifrån, långt härifrån, långt härifrån"

Har inte så mycket roligt att säga, därav min dåliga uppdatering!
I need some fucking adventure! Seriöst.. typ NU!!
Som vanligt och framöver kommer jag avsluta min halvmeningslösa dag i min tomma säng, ensam.

Snygga strumpbyxor har jag iaf! Från Åhléns... om nån undrar.


MEN VAFAN ERE HÄR NU DÅ!?!?! ;)



Mösspåtagning

Igår började jag dagen med att åka till Tibble och Åvas mösspåtagning!
Det va verkligen skitroligt att se alla glada studenter!
Jag orkar inte babbla så jag bjuder på lite bilder ist!









RSS 2.0