Det här va fan droppen..

Jag langar en feeeetdiss till en exvän här!
Jag mår minst sagt illa. Har fått bekräftat detta rykte av 2 pers nu. Så jag vill göra det klart för alla att jag har inte blivit sparkad på när jag legat på marken och fått skador på lungorna och magen. Och jag har verkligen inte blivit lämnad ensam och medvetslös i stan! Det här är något som en viss person har hittat på! Så jävla fult gjort! Vafan har du fått det ifrån? Det är fan inte ok att sprida en lögn som denna! Fuck you, kommer spy på dig nästa gång jag ser dig.. seriöst.


Ilandsproblem

Åkte in till stan igår efter jobbet och mötte upp Ponny! Meningen va att vi skulle hitta någon ny klänning till kryssningen idag. (Hittade ingen) Är så fruktansvärt trött på alla mina kläder. Har massor med kläder, men inget att ha på mig..
ILANDSPROBLEM:



Men alla är fan överanvända, suck vilket ilandsproblem! Ska dra till Täby C om en stund och titta om jag hittar något nytt..


Ny vecka!

Usch, drömde att en äcklig gubbe jagade mig med en stor sax i skogen och skulle klippa av mina fingrar! Det knäppa va att jag visste att jag drömde och försökte vakna, men den va skitsvår att komma ur. Vaknade väl för 2 timmar sen och vill inte somna om :S

Idag ska jag försöka komma iväg och sola! Åååh så skönt det skulle va, men jag börjar bli förkyld igen. Nyser och snorar som ett jävla cp. Passande att jag, Sammy, Ponny, Iman och Emma ska på kryssning idag.. alla verkar va lite förkylda. Hoppas alkoholen botar, höhö.



Helt i onödan

Vill ni veta vad jag hatar mest av allt..? När man planerat något och får veta bara nån timme innan att det inte blir av! Kul att man har gått runt och längtat i onödan liksom. Hatar i stort sätt allt man gör i onödan. Kutar till bussen, som man ändå missar tex. Så sitter man där helt lökig med sprängda lungor, heeeelt i onödan. Eller att man läser 2:an på gymnasiet och hoppar av en månad innan skolavslutningen, waste of time, heeelt onödigt!! Eller att man städar rummet som ändå ser lika förjävligt ut som det gjorde från början, 2 dagar senare.. onödigt! 

Aja, ska inviga mitt nya nattlinne nu. Godnatt
 


Ready for school

Hello bloggah! Lööönedag idag! Underbart! Inte inte nog med det så har jag och baby varit tillsammans i 17 månader idag! Wiiie om en månad flyttar vi dessutom ihop och blir sambos ;D. Cant wait!

Vet ni vad som händer mer idag?.. Jag ska börja plugga igen! Har ett möte om det kl 13, superspänande!



Under my umbrella

Glad att jag fick med min umbrella idag! Gummistövlar skulle dock också behövts.. mina tygskor va inte det bästa valet :P Fick låna torra strumpor av en gubbe sen iaf ;)

Now that it's raining more than ever
Know that we'll still have each other
You can stand under my umbrella
You can stand under my umbrella






Sweet dreams

Har borstat tänderna och krypit i sängen nu! Har nog aldrig gjort det innan kl 21 förut!
En fruktansvärt trött och avsminkad Zebra säger godnatt:




Afterwork smoothie

NU är jag hemma från jobbet! Blev en liten afterwork smoothie i stan först! Jävligt gott! Morsan tjatar om att jag ska ut och springa med henne.. förstår mig inte på folk som springer frivilligt, men man kanske ska lära sig att gilla det så man slipper flåsa så mycket när man knullar.. jävligt osexigt liksom. Tänk på det ni soffpotatisar ;)

Seg dag förövrigt, fick en bamselista med varor för 600 spänn som jag skulle gå och handla (y)
TUUUUUUUUNGT!

Nu ska jag sova, hej!




Gud gråter, och jag med!

Om det är något som jag verkligen hatar så är der regn! HATAR! Är inte det ett giltigt skäl till att sjukanmäla sig? Isf är jag sjuk en vecka från och med nu. Man blir ju fan deprimerad av detta äckelväder! Usch att sommaren är slut! Dom började tom med vintertidtabellen igår.. kan man inte ba få gå i ide? Snällarå? Nä, nu är det bara att förbereda sig inför den årliga, traditionella höstdepritionen..

Det gick fett bra igår förresten. Jessica och jag är bra på att lösa saker med varandra! Det gäller bara att vara ärlig och mötas på ett visst plan där båda kan förstå varandra (y) Vi ska ju faktiskt föreställa vuxna nu, hur korkat det n låter, men så är det! Jag hoppas att även P och J vågar möta varandra. Allt verkar som vanligt vara ett missförstånd.

Juste! Håret har jag fan inte hunnit kolla på än :O Får se om jag behöver dra en mössa över skallen idag eller om det ser hyffsat bra ut! Jag röstar för det sista! ..ser ju förjävlig ut i mössa!

Puss Älsklingar! Ska springa till bussen nu!

Bild från förra sommaren, miss U girls!

Möts i parken

Ska ut och träffa en vän jag nyss bråkat med nu. Jag hoppas detta blir ett bra slut på dagen iaf!
Sen ska jag hem och färga håret! Får se hur det blir!!

Såhär såhär man ut idag:


Hitta en katt också :)


rubrik

Börjar bli rätt trött på mitt humör.. har varit sjukt glad hela dagen utan nån anledning! Ni vet när man bara är glad utan att veta varför! Det har säkert mycket med vädret att göra! Är det bra väder mår jag bra, är det dåligt väder så blir jag grinig. Dagen började superbra! Jag va pigg när jag vaknade, möttes av glada kolleger, gick ut till glada kunder, fick reda på att jag får heltidstjänst..!! (Känns så jävla skönt att man faktiskt har lyckats med nånting nångång)! Sjukt jävla bra dag, ändå sitter jag här, sur som ett rövhål. What the fuck -.-



Blaj

Sommar 2010 har nog varit den bästa hittills! Varför jag tycker det är nog för jag har haft den mest underbara tid med pojkvännen, familjen och vännerna. Känns skönt att veta vilka mina riktiga vänner egentligen är.. Sen är det tråkigt att man inte har hunnit träffa precis alla. Det är förvånande hur mycket vi alla har förändrats på så kort(?) tid. Men i nästan alla fall har det blivit till det bättre!
Nu är skolan slut och alla börjar på sitt nya vuxna liv. Skrämmane! Känns jobbigt, men samtidigt skönt att man snart ska flytta ifrån lilla Täby K och börja om på nytt igen till hösten. Men vad ska jag göra? Plugga, jobba, bådeoch?.. No idea. Som sagt, skrämmande.


Jo, jag lever fortfarande!

Ser att det va en månad sen jag skrev mitt senaste inlägg! Nu när sommaren är slut(?) och man inte kan vara ute och leva livet varje kväll så kanske det är dags att börja blogga igen? Bara en tanke.. :)


RSS 2.0