Neger fail

Va inne lite på epicfail haha!

Varför skulle den ljusa dockan vara dyrare? :P

Monkey doll


Svar på frågorna!


 

Vad heter du?
- Zebra såklart :)

Du får välja en kändis.. vilken du vill! vem skulle du träffa då?
- Jag som inte är så intresserad av kändisvärlden.. Robert Pattinson ifall han hade varit vampyr på riktigt! Annars grabbarna i Dead by April för att dem är så sjukt snygga ;).

Vad gillar du för musik?
- Zebra ♥ Rock

Vad tycker du om att göra på fritiden? - Eftersom jag är en nybliven 18åring så ligger krogen på topp! Efter pojkvännen såklart!

Vad gör du om 10 år? - Precis vad jag vill!

Hur lång är du? - 1,75!

Vad tycker du om svininfluensan? Ska du ta sprutan? - Det va väl ett jävla tjat om svininfluensan! När kommer folk hitta nåt annat att prata om? JA, jag ska ta den! Och anledningen till det är för att jag ligger i riskgruppen. Jag ser ingen anledning för dem som är helt friska att ta den!

Jag är lite nyfiken på hur länge deu har varit tsm med din kille ;) Och om du rekomenderar några krogar här i stan? - 8 månader och vi hoppas på fler! Jag har inte varit på så många olika.. men den jag gillar absolut mest är Collage! Sen är The Bridge najs ockå :)

Vad fick du namnet zebrafuck från? - För att jag gillar se på när zebror parar sig kanske? Nej men Zebra är mitt namn och fuck är väl nånting jag gillar ;) 

Hur gammal är du? - Fyllde 18 i September! :D

Vilken stad bor du i? - Stockholm i mitt hjärta!

Hur många beökare har du om dagen? - Eftersom jag precis startat den så har jag inte så många

Vad tycker du om att göra? - Umgås, festa, resa, mysa, blogga mm!
 
Röker du? - Svarar varken ja eller nej.. När jag har lust helt enkelt ;)
Isåfall, hur började du? - Ville helt enkelt testa! Alltid roligt att göra nånting man inte får, ellerhur? ;)

Hur fan vågar du gå ut när du ser ut som du gör?
- Hahahaha! Jag tror det finns ett ord för det där.. AVUNDSJUKA!

Längsta förhållande? - Avslutade nyss ett 7 års långt med Lisa ;)

Är det sant att du springa bakofram? - Vem fan har avslöjat det? :O

Dygnet runt hos mig:


ÄGD

Edith sitter och berättar roliga historier och frågar sen om jag kan någon
Zebra- Aa, Vad säger man till en elefant som har morötter i öronen?
Ediht- Hm.. vet inte?
Zebra- Man kan säga vad man vill för den hör inte hahaha!
Edith- Men vadå.. Man kan ju säga vad man vill även om den inte har det! Den fattar ju ändå inte!
Zebra- Eh sant!Ny vecka

Tjoho måndag!! Händer det nåt kul i veckan? Grått och blött! Finns solen fortfarande eller? Jag har fan ingen aning längre :/ ifs är klockan 04 och jag har inte somnat än.. så jag vet inte om man kan säga godmorgon riktigt? :P Lite spännande på att se om jag fått studiebidraget eller inte! Vore skönt som fan isf! Annars kommer den här veckan va helt sysslolös ju!
Ska upp till jobbet om 3 timmar så jag måste försöka sova faktsikt!! SUCK!


GÄSTBLOGGAR ILLEGALT ;)

Haha, jag kommer ihåg att en fågel viskade i mitt öra att jag fick logga in o gästblogga när jag ville, efter att jag fått ditt lösen för att fixa designen.. Så nu, när jag är rastlös passar det perfekt att smyga sig in och säga HEEEJ :D

JAG ÄLSKAR ZEBRA <333

FRÅN LEOPARD (Caroline Westerlind, www.puzzlejewels.blogg.se )

HAHA, här är jag (A) :P

BYE BYE


Dagens

Alex- Vet du va det är för skillnad på en hamburgare och en avsugning?
Zebra- Ehm.. nä?
Alex- Okej bra. Vill du äta lunch med mig nån dag?


Ask The Zebra

Eftersom min blogg är helt ny så är det väl passade att börja med en liten frågestund så ni får reda på lite mer om mig! Mina haters kan ju passa på nu för jag svarar på ALLT!


JAG bestämmer!!

Bara för att förtydliga en sak! Det här är MIN blogg och jag skriver precis vad jag vill! Känslor, funderingar och vad jag tycker om olika saker och människor! Jag tänker inte utelämna vissa saker bara för att jag vet att några kanske stör sig på det. Jag tar inte hänsyn till någon ;) Tyvärr! Passar det inte så läs inte!


Helgen

Hellow bitches!
Sorry för dålig uppdatering! Ska snart svara på alla era kommentarer! Jag har inte varit hemma på hela helgen så hoppas ni inte har deppat ihop för det ;)
Jag har iaf haft en awesome helg! I fredags började jag dagen med att ta mig till jobbet! Och efter att ha dampat tillräckligt länge på en unge som skulle springa och släcka lampan hela tiden när jag stod och plockade i köket så åkte jag in till stan och träffade min baby! Vi firade nämligen vår 8 månadersdag i fredags! Tänk att vi har hållt ihop så pass länge även fast vi haft både familjer och kompisar emot oss! ÄKTA KÄRLEK kallas det (för er som inte verkar fatta er på sånt).
Vi började kvällen med lite förkrök hos Acke, skrev upp oss på Collagelistan och åkte dit! Sen får er fantasi bestämma resten! Tyvärr kan jag inte bjuda på några bilder!


Vad har ni själva gjort i helgen?


Me today

This is me

Big Mama


Bakis på jobbet är inte att rekommendera

Fan va jag va trött i morse! Och Tobbes jäääävla väckarklocka är det värsta jag har hört! Man kan nog inte försova sig när man ständigt hör det där jävla tjutet :P
Men iaf.. igår va vi på The Bridge! Fan det va en rolig kväll asså! Synd att Carro inte kunde stanna länge dock! Jag och Tobbe festade som aldrig förr iaf! Drack bira, minglade runt bland folket, ritade på folket (?) snackade hemlisar och mycket mer ;) Vi blev så populära att vi blev förföljda när vi skulle från krogen. Vi va tvungna att springa och hoppa in i en taxi som körde oss gratis lite längre ner på gatan så vi kunde komma undan! Haha eller det va jag som va poppis, Tobbe skulle dom buckla på ;) Hem kom vi iaf! Runt 5tiden på morgonen..
Jag och min Carrowbejb!


Lördag mitt i veckan

Party Party!
Sitter hemma hos Carro och förkrökar, vodka blandat med saft! (Inte det godaste)
Snart ska vi dra vidare till The Bridge och parta som fan!!
Efter jobbet mötte jag upp Carro och Towe för att sedan gå och hämta ut biljetterna! Ja precis, RAVE ska det bli på lördag!
 
Och dem som gissade rätt var:
http://msjolund.blogg.se/ 
http://potatismos.blogg.se/
http://cmecicci.blogg.se/
Skitmysiga bloggar :) LÄS!


Puss från


Tisdag - Klart man börjat smida planer inför helgen!

Än så länge har jag inte gett ut mitt bloggnamn till någon! Vet inte om jag ska göra det heller :P
Kanske bara skriver för mig själv! Vill egentligen bara ha nånstans att skriva av mig, som tidsfördriv!Tisdagen har iaf varit HELT OK! Började dagen på jobbet med alla söta små busungar och drog sen vidare och mötte upp 2 andra busungar i stan ;) Vi satt och fikade (en varsin vaniljlatte) på Sandys (såklart) och planerade inför helgen!
Vad tror ni att jag ska göra?


Krogen eller hemmafest?
 
Plocka svamp eller rida?
 
Bio eller bowling?
 
Rave eller Fjortisfest?
 

LEDTRÅD:


RSS 2.0