Im back..!

.. eller? Jag ska ge bloggen några minuter innan jag går och lägger mig iaf :)

SÅ vad har jag gjort då? Festat, festat och festat! Levt som en prinsessa på en panglön och skatteåterbäring!

Men nu är det slut med det.. så här sitter man ensam en söndag och överväger att sova när kl är 21!
Det gör inget, jag har haft mitt roliga. Nu är det dags att gå tillbax till vuxengrejerna.
I morgon är det måndag, HÄRLIGT! Det betyder att det inte är lång tid kvar tills jag åker tiiiiill... *trumvirvel*.. BULGARIEN! :) Så på lördag säger jag bye bye till äckelSverige och alla bittra pensionärer! Åh vad skönt! Men jag kommer sakna min baby så oerhööört mycket! Ju närmre lördagen vi kommer desto jobbigare känner jag att det kommer bli! Men det får gå :) Har ju inte direkt något val!
Aaaja jag ska inte snacka mer blaj nu! Ska krypa ner i sängen och läsa min nya bok ! Den verkar grym!
 
Beskriving:
Att välja glädje är en bok om att växa och utvecklas som människa. Det är en bok att läsa när man känner att man vill något mer med sig själv och sitt liv. Boken är full av övningar och redskap för hur du kan skapa ett bättre liv för dig själv och de människor du möter. Hur du kan göra för att må bättre, få det lättare i möten med andra människor, uppnå större balans och närvaro, känna dig lyckligare och friare. Bli mindre sårbar.

Att välja glädje ger dig verktyg för att långt mer kunna vara "den du var ämnad att vara". Tryggare och modigare, mer spontan och kraftfull. Dag efter dag, vecka efter vecka ... Ja, kort sagt, oftare känna glädje i livet.

Se boken som arbetsbok. Bär den med dig som följeslagare. Lev med den. Omtumlande, roande och utamanande. En bok som inte liknar någon annan. En bok att hämta kraft ur.


Kommentarer
Postat av: Josss

åh vad kul att få åka utomlands mitt i kalla sverige-sommarn! avundsjuk ;)

2010-06-21 @ 17:06:20
URL: http://juicyfruttan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0