10 anledningar till att inte gilla julen

Jag har bara ångest över julen :S Vill inte fira, men måste fira och blaaaaj! Alla tycker det är så himla mysigt och trevligt och roligt osv.. men här kommer 10 anledningar till att INTE gilla julen:

1.
Julen är gay. Det är rött överallt, alla ska vara snälla och det är allmän bögig myspysstämmning.

2.
Julen gör dig fattig. Den tvingar dig köpa presenter, julpynt och massa annat trams.

3.
Du vet inte ens varför du firar jul. Jesus födelse, jo men visst. Det är ju något du verkligen vill fira. Ich don’t think so.

4.
Julen gör dig fet. Du äter som en gris, du blir fet och du får ångest. Istället för att behöva ljuga om ditt nyårslöfte som blir att träna, är det helt enkelt lättare att skippa julskinkan.

5.
Jul är en ursäkt för att behöva träffa släkt man inte ens gillar. Varför träffa folk man inte tycker om? Högst obekvämt och jobbigt. Dessutom måste du köpa present till denna jobbiga släkting vilket inte gör saken bättre.

6.
Jul utan snö är lika uselt som att knulla med kondom. Eftersom det aldrig är snö på julafton är det med andra ord helt meningslöst.

7.
Du måste höra på julmusik vare sig du vill eller inte och bara det är en tortyr i sig.

8.
Du gör alltid samma sak på julafton. Som att se på Kalle Anka som du sett hundra tusentals gånger t.ex. Är det inte bättre att ägna sig åt något roligt och meningsfullt?

9.
INGET och då menar jag INGET är öppet under julafton vilket ger dig ingenstans att fly från en tråkig jul.

10.
Du måste fixa den där satans granen. Den är stor, klumpig och barrar. När julen är slut är den som ett jobbigt ragg som inte vet när den ska gå hem. Med andra ord vill du bara slänga ut den genom balkongen, men får inte.


Kommentarer
Postat av: FEBB

ja hha :D



åh älska dig!!<33

2009-12-12 @ 12:06:30
URL: http://febb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0